Det oppstod en feil i denne gadgeten

tirsdag 14. juni 2011

past sometimes takes you with soft hands.

i dag har jeg sittet i fem timer på liebling, både alene og med håkon og inger, kjøpt meg mange mange fine nye truser, støtt på vakre mina i markveien og funnet en metallsirkelsak på bakken. nå sitter jeg i vinduskarmen og røyker og hører på kings of convenience. bra dag.

19 kommentarer:

 1. du er vakker. jeg likte filmen den var fin

  SvarSlett
 2. Jeg håper virkelig du blir bedre snart og at du fylles av ny posetiv energi!
  Du er utrolig vakker og god, men værsåsnill ikke røyk ... det er ikke meningen å være sånn ... men ja ... Du ser virkelig trist og syk ut god bedring! ...... og hvis du syns at jeg blander meg for mye skal jeg stoppe, du kan bare slette komentaren min. Sorry, jeg er dårlig til å formulere meg! Men hele poenget med denne kommentaren var at jeg ville vise at jeg brydde meg og jeg vil ønske deg alt godt.
  ..det hadde kansje vert bedre hvis jeg bare aldri sendte denne kommentaren, men ahgjldsø jeg bare føler at jeg i det minste burde skrive noe til deg, når du har skrevet så utrolig mye fint og betydnings fult til meg... (og jeg har ikke blogg så det er derfor jeg er anonym)

  SvarSlett
 3. du er så fin, får lyst til å gi deg en klem, søte søte. ♡ (og! elsker smykket ditt)

  SvarSlett
 4. anonym: hei du, kjære deg, ikke vær så redd for å være brysom. jeg røyker en sigarett i uka - og vanligvis trekker jeg ikke røyken ned i lungene en gang, smaker bare på tobakken. så jeg tror du kan slappe av. og da jeg spilte inn filmen var jeg verken trist eller spesielt syk, mer litt melankolsk, også er sangen ganske trist og da blir det kanskje litt slik uttrykket er... takk for all omtanke <3

  SvarSlett
 5. Hei Kjersti! Du er fin og det bandet gir meg også sommerstemning, skulle ønske jeg var i Oslo nå, så kunne vi røykt i vinduskarmen sammen :)

  SvarSlett
 6. Filmen gjorde at eg ville gi deg ein klem og å vite at du har hatt ein bra dag gjer min dårlege dag litt betre, så: takk. <3

  SvarSlett
 7. dette var bare.. veldig, veldig fint.
  fikk lyst til å lage film.

  SvarSlett
 8. carcharias: lag film!

  mynte: værsågod og takk tilbake <3

  gnistregn: SAVN!

  mariel og johanne: åtakk, fine.

  SvarSlett
 9. Det slår meg alltid som så rart å se mennesker jeg leser bloggen til på film. Da blir de liksom levende. Ikke at de aldri har vært levende, vel, jeg har jo aldri sett deg levende - men det er noe bilder aldri klarer å fange - som blikk, pust og ... aura, eller energi - eller hva. Underlig. Og fint. Du er pen, og har som poengtert et veldig fint smykke. Bloggen din er bra.

  SvarSlett
 10. jeg er så inderlig glad for at du har det bra <3

  SvarSlett
 11. anonym: jeg vet akkurat hva du mener. enda rarere er det å se dem i virkeligheten. det blir nesten som om en hobbit skulle vandret rundt i bakgården eller noe sånt noe, så satt ut blir en, men mest veldig glad. sånn "åh, de finnes! hurra!" men. takk <3.

  SvarSlett
 12. ...har ikke sagt at jeg ikke liker det?

  SvarSlett
 13. det er jo bare et spørsmål om når folk syns det begynner å bli spennende. har bare sett to episoder.

  SvarSlett
 14. This air is too heavy to breathe.
  Du er vakker!

  SvarSlett
 15. Du er fin med røyk.

  SvarSlett
 16. bloggen din og du er fin og alt det der. men røyking på film er ukult av prinsipp, etter min mening. mener ikke være negativ, men liksom synes det finnes så mye annet givende, fantastisk, fint og fasinerende å lage en filmsnutt av enn røyk :)

  SvarSlett
 17. stylenerd: det finnes mye som er mer givende enn røyk. hensikten med filmen var bare å gi et utsnitt av noe jeg gjorde, som var å sitte i vinduskarmen og røyke - ikke å promotere røyk. du får bare synes det du sier, jeg er ikke enig i at røyking er ukult på prinsipp. mange former for røyking er ukult, det er skadelig etc, men jeg må få lov til å poste et bilde eller en film av at jeg røyker uten at det skal oppfattes som skikkelig kjipt gjort. jeg tenker ikke å sensurere den biten av livet mitt, akkurat som at jeg ikke legger skjul på at jeg har tendenser til å skade meg selv. sånn er det.

  SvarSlett