Det oppstod en feil i denne gadgeten

torsdag 14. juli 2011

endelig.
endelig er jeg hjemme i min helt egne kaotiske leilighet, hjemme med dinosaurbokhylle og drageukulele, med svetteperler i pannen og slitent, bustete saltvannshår. utenfor suser bilene på ringveien, minner meg om at oslo fremdeles puster, og jeg kjenner det kile lett i magen. det er slik hver gang jeg kommer tilbake. her, mumler det i hjertet mitt, her. det er her jeg hører til.

9 kommentarer:

 1. sv: sånn annonse koster 500 kr...

  SvarSlett
 2. Håper dere har hatt det fint! Det ligger virkelig noe i det slitne uttrykket "borte bra, men hjemme best"... Oslo er en by som det alltid er godt å komme tilbake til!

  SvarSlett
 3. fint å ha deg tilbake : )

  SvarSlett
 4. ååh, du er så fin. jeg veit ikke helt hva anna jeg kan skrive. har prøvd å skrive kommentarer mange ganger, men det er som om ordene blir litt for små eller for pompøse. men du er i hvert fall veldig bra, og modig, som alltid kjemper videre. det er inspirerende. du er litt som en helt fra en fin og sår film. jeg har også tenkt å flytte til oslo, i høst, og trur det er en by for meg også. det kjennes hvertfall sånn når jeg er der. oslo har liksom sitt eget sus.

  ps: det du skreiv i kommentarfeltet til hjartesmil om den slitne mannen som betalte for varene dine, ga meg skikkelig gåsehud. wow.

  SvarSlett
 5. anonym: hei du, så fint med kommentar, jeg blir alltid glad for kommentarer, mer enn du aner - håper du vil prøve fler ganger. tviler på at du vil høres verken liten eller pompøs ut. tusen takk for alle fine ord, de varmer mer enn du aner. og hurra for osloflytting - jeg er helt enig i det med susingen. særlig når den kommer fra akerselva. du skal se byen blir enda mer din i løpet av høsten.

  og jeg vet, wow! <3<3<3

  SvarSlett
 6. Så flotte ting du har! Og så bra at du har et sted hvor du hører til.

  SvarSlett