Det oppstod en feil i denne gadgeten

lørdag 17. september 2011

kopper og kar og glass.

jeg tegner mest kopper og glass og flasker og slikt for tiden, og jeg gjør det med kulepenn. jeg liker å tegne med kulepenn, da kan jeg ikke viske ut og må gjøre det beste ut av det jeg har, gjøre feil så vakre som mulig. dessuten gir det god flyt på papiret, og det duger bra til å tegne rart og ekspresjonistisk. det liker jeg.

15 kommentarer:

 1. Eg likar det eg òg. Har aldri vore noko flink til å teikne, men i blant maler eg og det går mest i abstrakt, er godt å ha andre uttrykksmåter å ty til når orda ikkje er nok.

  SvarSlett
 2. mynte valkyrje poirit: tegning er som regel ikke direkte uttrykk for meg, mer... beskriving? og beskriving av det som er foran meg, heller enn det som er inni meg. men når jeg har noe å holde på med og hendene er i arbeid og jeg kan la streken være intens eller myk... det er terapautisk.

  SvarSlett
 3. Ja, at det vert noko konkret, noko utanfor deg sjølv? Eg er slik med puslespel. Andre ting òg, men puslespel spesielt, det er verdas beste terapi for meg.

  SvarSlett
 4. Ah, herlig. Liker det du skriver om å ikke kunne viske ut feil, men å gjøre det beste ut av dem, det skal jeg ta med meg :)

  SvarSlett
 5. så flink du er til å tegne! :) nr6 var bare helt fantastisk <3
  hilsen karoline

  SvarSlett
 6. eg likar når du legg ut teikningar du har laga:)

  SvarSlett
 7. Du tegner akkurat slik jeg skulle ønske jeg gjorde, men aldri får til. Misunnelig på deg altså.

  SvarSlett
 8. Hihi, eg kjenner igjen fleire av dei der. Smilefint!

  SvarSlett
 9. "gjøre feil så vakre som mulig", herregud så nydelig sagt! Synes du har en utrolig fin strek, jeg tror jeg skal prøve meg jeg også. Takk forresten på tilbakemelding på kommentar! Det var utrolig koselig!

  SvarSlett
 10. Likte kaffepressa og den tilhørende koppen veldig godt. Og at du vil gjøre feil så vakre som mulig. Mmmmmm

  SvarSlett
 11. nina: hei, du får tilgi meg, men jeg husker ikke hvor jeg har gitt deg respons akkurat nå, er fryktelig sliten. vil du gi meg et lite hint? og takk for fine ord - det er bare å gå igang selv <3

  siri: takk. det er noe alle burde prøve på, tror jeg. eller bare hoppe forbi dem og prøve igjen på neste tegning.

  regnboge: ja, jeg tegna jo mange da jeg var hos deg!

  maria: jeg skal prøve å komme med litt fler tegninger!

  ane: takk <3

  anonym: takk <3

  valerie: det er mange som tegner slik JEG skulle ønske jeg gjorde. men man kan bare tegne som seg selv, desverre.

  SvarSlett
 12. du er så flink til å tegne!

  SvarSlett
 13. jeg liker "streken" din, det er noe rent og særprega med den. jeg fascineres av folk som tegner så klart, med meg blir det alltid masse gråtoner som glir inn i hverandre. vakkert, er det.

  SvarSlett