Det oppstod en feil i denne gadgeten

onsdag 7. september 2011

mitt nye belte.

mitt nye belte er blått og hvitt og rødt, og på beltespennen er det et anker. jeg elsker det, føler meg så mye mer meg når jeg har det på, nærmere havet og nærmere mitt eget blod. særlig når jeg i tillegg har på meg rød kjole, blå cardigan og blå sko. beltet kommer herfra, hvis det er noen som lurer(men jeg vet ikke om de har fler igjen).

8 kommentarer:

 1. Åh, eg vart forelska i seglar-toppen med anker på.

  Eg trur kanskje eg veit ein grunn til at ansker og sjømannsting passar so bra til deg: akkurat som ein sjømann, so seglar du på ein sjø som kan vere skikkeleg stormfull og fortvilande, men nett som ein erfaren sjømann, so klarer du deg til hamn til slutt.

  SvarSlett
 2. Så fint belte på så fin Kjersti!
  Farfaren min var sjømann og eg har alltid budd nær havet, så eg føler eit veldig sterkt band til det. Vatn og sjø/hav har alltid vore yndlingselementet mitt og det er det eg har søkt til når eg har hatt behov for å tenkje og skrive, eller berre puste og leve og kjenne lukta av saltvatn og tang og tare.

  SvarSlett
 3. Kjempefint bilde!

  Jeg går på folkehøgskole, og vi har fått sangbok. Og istad fant jeg sangen "Liti Kjersti" i den.

  SvarSlett
 4. Kjempefint belte mente jeg da... Huff. Jeg surrer litt jeg, menmen

  SvarSlett
 5. Shit. Det var skikkelig skikkelig fint.

  SvarSlett
 6. nikita: det er det jeg kaller meg på facebook, og det jeg vil bytte navn til <3

  SvarSlett
 7. ragnhild: det tror jeg er noe av det fineste noen har sagt til meg.

  mynte valkyrje poirot: vann er noe helt spesielt. det er en form for materie jeg virkelig ikke forstår... ikke at jeg forstår noe materie, egentlig. men ja. jeg også. jeg søker vanligvis til akerselva. den strømmer så fint og lukter magi og liv.

  SvarSlett
 8. Ja, det er nesten litt utanomjordisk samtidig som det er så naturleg og fundamentalt ordinært, men magisk. Og som du skriv, vatn er liv. Heilt utruleg.

  SvarSlett