Det oppstod en feil i denne gadgeten

lørdag 22. oktober 2011

sigarettrøyk.

gråblå mot bygninger, trær og asfalt. skittengul mot himmelen. slik jeg gjør, skifter den ham i takt med endringer omkring. ikke for å smelte inn eller skjule det som er; nei - for å stå sterkere frem. for å være synlig.

4 kommentarer:

 1. Sigarettrøyk kan vere veldig vakkert, i evig endring.

  SvarSlett
 2. På noen synes jeg røyk kan være ekstremt sexy. Selv om jeg egentlig hater det. Kjæresten min for eksempel, han er fin med røyk han. Og når han kommer hjem og er full og trøtt og smaker øl og røyk fra iskalde lepper og sier snøvlende unnskyld for at han snakket litt for lenge med en jente i baren, da er han søt da.

  SvarSlett
 3. SV: hei hei hei :) Takk for at du bryr deg sånn om meg :) Jeg har det mye bedre enn i fjor! I fjor var et sort hull. Jeg er fremdeles forvirra osv, men nå er jeg det på en sånn god måte.. Sånn "virrer rundt, gjør gøye ting og prøver å finne en mening med alt". Så mye bedre! Jeg er kanskje ikke sånn superlykkelig, men jeg vet heller ikke om jeg noen gang kan bli det. Jeg er nøytral. Ikke bunnløst fortvilet ihvertfall.

  Ellers så liker jeg ikke røyk. Det er jo vakkert på bilder, men jeg klarer ikke å se noe positivt med det sånn "in real life"...
  Hvordan går det med deg? Har du det bra? :)

  SvarSlett
 4. sigarettrøyk er så pent.

  SvarSlett