Det oppstod en feil i denne gadgeten

fredag 25. november 2011

i dag vil jeg aller helst...

...klappe en krølleku på nesen.

...ha en hund i fanget.

...føle et fuglehjerte banke.

...studere rare fisker.

...se en isbjørn i øynene.

...kjenne en sommerfuglvingevind mot ansiktet.

...og snuse inn lukten av en hest.

14 kommentarer:

 1. De magiske dyrene, de er så viktige, i hverdagen, og alltid.

  Baldur er dessverre ikke så glad i å ligge på fanget (noe som kanskje er like greit, siden han er ganske stor..) - men hvis en setter seg ned på gulvet ved siden av ham så legger han hodet sitt i fanget. Det er fint det.

  SvarSlett
 2. Prøver å presse mamma til å skaffe seg en valp etter at gamlehunden blei for gammel for livet. Hun er litt motvillig, men med nok youtubevideoer og fine bilder av søte og glade hunder, kan hun nok overtales. Iallfall i løpet av 2012, håper jeg.

  Ellers blir jeg jo nødt til å skaffe meg min egen valp. Og det er kanskje den beste løsningen på hele en-hund-for-lite-problemet.

  SvarSlett
 3. siri: i går gråt jeg på telefonen til pappa fordi jeg hadde en fryktelig fæl dag, og da sa jeg "i dag skulle jeg virkelig ønske jeg hadde en hund." for det ville hjulpet. myk pels og kjærlighet og glede og oppmerksomhet tvers igjennom. du får stå på. det burde nok gå. hvis ikke kan det godt hende du klarer det selv.

  t: baldur er så innmari fin. jeg hadde en golden retriver før, hun het stella, og hvis jeg strøk henne på neseryggen la hun hodet tungt på benet mitt. jeg gleder meg til å få bildet, så veldig <3

  SvarSlett
 4. så vakkert. jeg elsker dyr av hele mitt hjerte og har selv to nydelige hester jeg kan lukte så mye jeg vil på og som vil løpe ved siden av meg og leke, to morsomme katter som gir meg et smil om munnen og som gjør at hjertet mitt fylles av kjærlighet, to søte marsvin som sjarmerer meg i senk med deres artige vesen og gode øyne.
  takk for dette fine innlegget, det får en virkelig til å tenke over de små tingene, som i virkeligheten er de store.

  SvarSlett
 5. Åh, ville ikke hatt noe imot litt dyrekos, jeg heller. Jeg er superglad i katter, da, så å kjenne en pus male på fanget mitt ville nok ligget aller øverst på ønskelisten. God fredag!

  SvarSlett
 6. åå, den første så ut som en blanding av en ku og en sau! hihi:)

  SvarSlett
 7. Dei magiske, vakre dyra. Eg har vakse opp på landet, så sjølv om eg likar meg i Bergen kjenner eg at eg saknar å gå av skulebussen og passere ei eng med kyr på vegen heim og kunne klappe dei og ha blikkontakt med dei store auga som ser ut til å halde visdom om heile verda i seg.

  SvarSlett
 8. mynte valkyrje poirot: jeg føler mer at det er ro, og fortrolighet, og balanse i dyreblikk en direkte visdom. men det er jo gjerne slike mennesker vi føler utstråler visdom og, de som er fatta og samlet og har lure smil, blanke blikk. de gangene jeg har vært på landet... vel... jeg lengter alltid tilbake. jeg trenger på en måte både land og by.

  rosapille: ja, ikke sant <3

  synne: jeg elsker katter, men jeg har et mer personlig forhold med hunder. vokst opp med dem, og jeg kjenner det mangler noe når jeg ikke har hund.

  hanne: himmel og hav, så heldig du er! jeg skulle gitt mye for å kunne ha noe slikt noe. takk selv for fin kommentar.

  SvarSlett
 9. Ja, absolutt. Det er gjerne difor me likar det så godt, dei har ei ro som dei fleste menneske lengtar etter. Fint er det uansett. <3

  SvarSlett
 10. så himla mykje fint på ein gong!

  SvarSlett
 11. bilde to: akkurat sånn hund har jeg og akkurat sånn ligger han i fanget. hihi.

  SvarSlett
 12. Utrolig fine ting! Krøllekuer er nydelige

  SvarSlett
 13. åh dyr, eg er så glad for at eg får jobba med dyr og ha kattar heime <3

  SvarSlett
 14. Eg gleda meg til vi begynde å mate fuglar på brette utanfor støveglaset, for då kan eg ha handa utanfor og kjenne lette, spinkle fugleføter gripe rundt tommelen. Det e magisk, sånn so bilda her.

  Etter tur i regnet i dag, etter at eg hadde bytta til tørre kle, so kom Natanja inn (ho hadde vore med på turen) og rista seg sånn at golvet inne vart vått.

  SvarSlett