Det oppstod en feil i denne gadgeten

fredag 27. januar 2012

natten min er full av sorg...... men arthur holder meg med selskap. jeg skulle ønske han kunne snakke.

13 kommentarer:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=5W85aiAZORI

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg tror det ennå er noen dager til jeg klarer å høre på musikk (får meg til å føle for mye og jeg orker ikke det nå) men jeg lover å høre når jeg tør <3

   Slett
  2. Det er filmklipp frå Mr. Magorium's Wonder Emporium (det er riktig nok ein song lagt over som soundtrack). Tenkte det kunne vere fint å sjå nokre levande bamsar. <3

   Slett
 2. <3<3 kjersti
  jeg har også en bamse som jeg holder rundt når jeg er redd eller trist. dessverre ligger han hjemme (jeg bor nå på et internat og hjemme er over fire timer unna, men jeg føler han hører hjemme der)
  jeg har mange dyr, jeg bor egentlig på en gård. vi har sauer og to hunder (som er de beste i verden) og en katt og en kanin. de betyr alt for meg herregud. det er trist for jeg kan ikke ha dyr her på internatet. derfor prøver jeg å dra hjem hver eneste helg

  SvarSlett
 3. Hei Kjersti.

  Jeg er en av de anonyme bloggleserne, som nesten aldri legger igjen spor, men som likevel følger med. Jeg har lest bloggen din en god stund nå, ett år eller mer (tid er vanskelig). Uansett, jeg vil bare si tusen takk for at du deler. Når du deler, deler du mot og styrke. Jeg beundrer ærligheten din, og skulle mange ganger ønske jeg turte å være like åpen i forhold til psykisk helse. Skulle ønske jeg kunne ta bort tristheten din (jeg vet hvor vondt det er å bare være noen ganger). Selvsagt kan jeg ikke det, men jeg vil bare at du skal vite at du hjelper andre. Tusen takk! Hilsen Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. hei, siri. så fint å se et nytt "ansikt" her, jeg blir alltid glad av det. jeg turte ikke å gjøre det før. det har tatt tid og krefter, og til slutt bare kastet jeg meg uti det. da jeg hadde skjønt at det å være psykisk syk kom til å være hele hverdagen min, i alle fall store deler av den, i flere år - da bestemte jeg meg for at jeg ikke kunne holde det skjult, og at jeg ville begynne å gjøre noe for å fjerne alle disse tabuene. for de er skadelige. så jeg bare hoppet. og jeg har nesten bare opplevd positive ting på grunn av det. så jeg anbefaler deg å forsøke det samme. men det er lurt å begynne inne i seg selv, å jobbe med sitt eget hode og sine egne tanker, å bli sikker på at det ikke er ens egen skyld og at det derfor faktisk ikke er noe å skamme seg over.

   når jeg forholder meg rolig i forhold til å snakke om det å være psykisk syk, og ikke behandler det som om det er skammelig eller farlig eller flaut å snakke om - da begynner folk rundt meg å forholde seg slik til det, også. og vi blir tryggere på hverandre. det er helt sant. de som behandler det som problematisk at jeg er åpen om det er ikke folk jeg ønsker å stå nær.

   uansett. selv takk. slike ord, om at jeg hjelper, betyr hele verden og holder meg gående. virkelig. mye kjærlighet til deg, og lykke til.

   Slett
 4. Hei der, fantastisk Kjersti. Kunne du tenke deg å skrive et innlegg om spiseforstyrrelser og din "erfaring" (jaa, la oss snakke om følelser som om vi skriver en formell jobbsøknad, sykt lurt, ja) med det. Da hadde jeg blitt veldig, veldig takknemlig!

  Tusen takk for at du har et sånt fantastisk arkiv, jeg brukte hele kvelden i går på å bla igjennom. God fredag! Klem fra Dinus :)

  SvarSlett
 5. Åh, Skulle ønske bamser kunne snakke noen ganger. Jeg har en skilpadde med en glidelås på magen, noe som gjør det mulig for meg å gjemme ting i den. Da jeg var mindre, og ikke ville ta tran-tabelettene mine, gjemte jeg dem bare i magen på skilpadden min. Jeg fant den gamle bamsen igjen for noen uker siden, fortsatt full med tran-tabeletter. ((:
  Jeg er ikke så flink med fine ord som kan gi trøst, men jeg synes denne historien er litt fin, så jeg deler den i stede.

  Hilsen Stine.

  SvarSlett
 6. Viss han hadde kunna snakke, so hadde han sikkert sunge dei nydlegaste songar til deg, og fortelje masse flotte historier. Kanskje han eigentleg gjer det, berre at du søv då? Trur omlag det.

  SvarSlett
 7. så bra. jeg elsker kosedyr, kjøpte meg ett nytt igår. en pingvin.

  SvarSlett
 8. Glad i deg Kjersti <3 Håper du veldig snart får lysere tider. Jeg har nå opprettet en litt sånn halv-anonym blogg, hvis du vil lese :)

  http://underovergrunnen.blogspot.com/

  -Lisa Cecilia-

  SvarSlett
 9. Siden du er glad i hvaler, tenkte jeg at du kanskje ville like denne her. Se den i fullskjerm (fra begynnelse til slutt).

  http://www.youtube.com/watch?v=quwebVjAEJA

  SvarSlett