Det oppstod en feil i denne gadgeten

søndag 19. februar 2012

knølhval + veldig viktig beskjed.


hold ut. ikke gi opp. er IKKE det samme som ikke be om hjelp. ikke hvil deg. forsøk å gjøre alt slik alle andre gjør, for dette må du klare selv. bare så det er sagt. fler burde lære seg forskjellen.

i kveld sender jeg nattakyss og varme kjærlighetshender til alle som vil ha og trenger det. sov mykt, eller vær våken, og så trygg som overhodet mulig.

17 kommentarer:

 1. Takk, kjære Kjersti <3 Jeg kjenner at jeg trenger nattakyss og kjærlighetshender uten at jeg helt visste det. Det varmer.
  Nattakyss og klemmer og kos og kjærlighetshender til deg også. <3

  SvarSlett
 2. sv: jeg vet, jeg finner henne ganske irriterende til tider. veldig intens og slitsom. av en eller annen grunn synes jeg hun er litt annerledes, men fortsatt med de samme trekkene i new girl. hvis du vil kan du prøve en episode, og se hva du synes.
  hun har fortsatt en veldig stor rolle i serien, så hvis du ikke klarer henne kan det hende det blir litt mye på en gang.

  litt skeptisk har du lov til å være, men jeg tror det skal gå bra.

  du svarte ikke på kommentaren, men jeg smiler av at du mottok den på en fin måte. du er ganske bra, virker det som.

  ellers: jeg vil klare det selv. jeg må klare det selv, jeg har jo ingen grunn til å ikke gjøre det best i klassen. å ikke være flink nok til å være destruktiv eller ikke klare ting som "alle andre?" (jeg har grunn, men jeg godtar den ikke som en gyldig grunn for meg selv. jeg jobber med den saken)
  og, nattakyss tilbake til deg.

  ps: er du alltid så rolig som du fremstår på bloggen? det er noe sårt ved deg som sier meg at hodet ditt kan være et kaotisk sted til tider. jeg bare lurer.
  her er en halv boktekst til deg fra meg. jeg liker bloggen din. og deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg skal prøve meg på new girl. vi får se. det er virkelig mest bare måten hun snakker på og ansiktsuttrykkene og øynene. også denne her typecastinga, da. det har ingenting å gjøre med henne som person, vet faktisk ingenting om henne overhodet sånn sett... men ja. prøve. selv om jeg er skeptisk.

   ellers: slik jeg ser det klarer man det strengt tatt selv hvis man er den som skaffer hjelpen. å sørge for egen overlevelse, hvis det ikke direkte skader andre, ER å ta ansvar og være flink. å presse og presse og presse, å fokusere all energi på å holde seg på samme sted, kjempe seg videre gjennom ting, men uten å utvikle seg, uten å bli friskere, gladere, tryggere, sterkere - det er overhodet ikke ansvarlig, og selv om det er innmari godt gjort er det ikke noe fint eller bra eller beundringsverdig over det, det er bare vondt, og trist.

   og nei. jeg er ikke alltid så rolig som jeg fremstår på bloggen. om du leser litt i kategorien "sorg", og også en del i "syk", vil du se andre aspekter. hodet mitt er ikke bare kaotisk til tider, det skriker, alltid, veldig, veldig høyt. akkurat nå fokuserer jeg og psykologmenneskene på akkurat det. de prøver å forstå hvordan hodet mitt fungerer, hvor mye som er kjemisk, hvor mye som er forårsaket av traumer, og hvordan de skal medisinere meg bedre. også blir det kognitiv terapi, vil jeg tro. de synes jeg er underlig, virker det som, jeg tror ikke de er helt vant med mine symptomer. interessante greier...

   men roen er en del av meg. jeg er god til å holde fast, til å være stille, og til å kommunisere. den er ikke løgn. den er bare... en svært liten del av et helt bilde.

   jeg liker deg og. og bloggen din. du er kul. og nå fikk du en halv bokside tilbake.

   Slett
 3. herregud! jeg skvatt når hvalen kom. den kan da ikke bare ha fått i seg fisk...

  SvarSlett
  Svar
  1. haha, det gjorde jeg og! jeg synes igrunnen det var underlig at den forsøkte å spise fisk, jeg ville trodd at det var alt for stor mat for en bardehval...

   Slett
 4. Veldig, veldig viktig sagt.

  Forresten, har du høyrt om denne diktboka, som kom ut i år? Ein på studiet mitt som har debutert, og motivet er kvalar :)
  http://www.aschehoug.no/litteratur/lyrikk/katalog?productId=59140762

  SvarSlett
  Svar
  1. å! vet du, den så jeg på nordli for en uke siden! og jeg ville så veldig gjerne kjøpe den men den var alt for dyr for meg... jeg har på en måte ikke råd til bøker som koster mer enn hundreogtjue kroner, vanligvis... jeg får ønske meg den. veldigveldig ønske meg den.

   Slett
 5. Så utruleg bra at du understrekar det på denne måten. Alt for lett å gløyme, eller nekte seg sjølv å hugse på.

  Ha ein fin dag :)

  SvarSlett
 6. KNØLHVAL! åh, for en deilig skapning. rå video.

  SvarSlett
 7. viktig forskjell.

  (varme klemmer sendes gjennom snø og regn, og over fjellet.)

  SvarSlett
 8. Åh, takk, Kjersti. I dag trengte jeg dette veldig.

  SvarSlett
 9. Eg tar i mot nattakyss og kjærleikshender med opne armar og eit opent hjarte, eg trur eg treng det meir enn eg fyrst var klar over. Og sender sjølvsagt like mange nattakyss og kjærleikshender tilbake.

  SvarSlett
 10. Humpback whale! Jeg bodde i Monterey i to år, der var det mye hval og annet sjøliv, så vi lærte masse om hvaler på skolen. ^^

  Takk for viktige ord. (Jeg synes det vanskeligste er at foreldrene mine føler at jeg gir opp når jeg forteller at jeg har lyst til oppsøke hjelp.)

  SvarSlett
  Svar
  1. GI FAEN I FORELDRENE DINE. de TAR FEIL, og det er en forferdelig ting å si til en som har det vondt. oppsøk hjelp. oppsøk hjelp. oppsøk hjelp. det er lov, du fortjener det, du trenger det hvis du føler at du holder på å drukne i noe.

   oppsøk hjelp.

   og husk på støttetelefonene etc i margen min.

   Slett