Det oppstod en feil i denne gadgeten

søndag 26. februar 2012

strekkmerker.

magen min er farget av strekkmerker. det er ok. de har vært hos meg lenge, og jeg har blitt ganske glad i dem. stryker jeg over dem med en finger kan jeg kjenne fordypningene de lager. små, rosa bølger i huden. tekstur. jeg har tekstur.

dessuten: hver gang jeg ser på magen min tenker jeg på denne nydelige hemmeligheten fra postsecret. som er en fin ting å tenke på.

24 kommentarer:

 1. finfin mage. før hatet jeg strekkmerene mine. så en dag fant jeg fram maling og malte.. vakker fargerik strek-kunst på puppene, hoftene og lårene <3 det tok tid, men nå har jeg endelig blitt glad i dem. strekkmerker = minner.

  SvarSlett
 2. Strekkmerker er naturlig, og naturlig er fint! Det er dog ikke så lett å godta merker, ujevnheter, spesielt for jenter. Jeg har noen åreknuter, og bare navnet gjør at det føles som noe en syttiåring skal ha, ikke jeg. Men istedenfor å betale dyre dommer for å fjerne noe som bare kommer tilbake igjen, er det best å bare godta det. Det er visst helt vanlig. Jeg må slutte å sammenligne meg med retusjerte, tilsynelatende perfekte modeller. Alle har merker på kroppen. Det viser at vi har levd. <3

  SvarSlett
 3. Du er fin! Det er sånn vi skal være <3

  SvarSlett
 4. Du er så flott og modig og vakker! Jeg beundrer deg.

  SvarSlett
 5. å kjersti du er så fin.
  hvorfor blir strekkmerker sett på som noe stygt? jeg har gamlegamle srekkmerker på lårene/oppe ved hoftene. de er nesten ikke til å se lenger, siden de er fra en tid jeg vokste ganske mye ganske fort. men jeg liker dem. og ser på dem når jeg går rundt i trusa. det er jo meg, alt på kroppen er jo meg og det er så rart å tenke på. tenke på alle detaljene vi har hver og en av oss. som en skjev tann eller en form av føflekker eller strekkmerker. det er oss.

  SvarSlett
 6. og det kommer alltid til å forbli oss og det er det som gjør oss unike.

  SvarSlett
 7. nå ble jeg så glad. for at andre er som meg, og jeg er som andre. strekkermerker er finurlig

  SvarSlett
 8. Eg likar korleis vi jenter har strekkmerker på ulike stadar og på ulike måtar.

  SvarSlett
 9. har noen på brystene mine og har etter tid godkjent de. ellers vil jeg bare si; JÆVLI BRA BLOGGING LATELY. Liker det. Nei, elsker det!

  SvarSlett
 10. Åh, jeg ELSKER deg! Du er så tøff og modig og nyyydelig!

  SvarSlett
 11. Innmari fint innlegg, Kjersti.

  SvarSlett
 12. Du er så modig. Alle har jo noe - strekkmerker, åreknuter osv. Det betyr jo ikke at vi skal synes mindre om oss selv. <3

  SvarSlett
 13. Takk for at du postar slike fine innlegg.
  <3

  SvarSlett
 14. så mange varmende, styrkende, nydelige kommentarer å se her. TAKK, alle!

  SvarSlett