Det oppstod en feil i denne gadgeten

fredag 10. februar 2012

sugar. bring me sugar.

soundtrack: sugar - tori amos


i dag har jeg sølt vaniljesukker over hele meg. og klokken er bare litt over åtte.

det kommer til å bli en bra dag.

11 kommentarer:

 1. det hørtes fint ut. jeg misunner deg. nå spør jeg igjen, unnskyld, men hvordan klarer du å holde alle disse spiseforstyrrede tankene unna?

  SvarSlett
  Svar
  1. på samme måte som jeg klarer å la være å skade meg selv. altså. jeg har enorm selvkontroll, en av mine største styrker og verste svakheter. jeg vet ikke hvorfor jeg har det, jeg bare har det. jeg har overbevist meg selv om at det ikke er lurt å la være å spise, at det ikke er lurt å kutte meg opp, så da holder jeg fast i den tanken som bare faen. det "hjelper" litt at alle de selvdestruktive impulsene overskygges av massevis av andre greier som også er i veien med meg. og så holder jeg meg opptatt, så opptatt jeg kan. jeg har jobbet i to og et halvt år med å lære meg å distrahere meg selv så godt jeg kan.

   Slett
 2. høres ut som en veldig veldig god start på dagen!

  SvarSlett
 3. fiin;) du luktar sikkert godt i dag!

  http://www.etsy.com/listing/90852417/whale-coin-bank

  tenkte på deg^

  SvarSlett
 4. Så utruleg herleg dags- (eller livs-)filosofi!
  Skikkeleg fin vaniljesukkerboks, forresten. Har aldri tenkt over at det faktisk finst andre enn dei blå boksane til Freia.

  SvarSlett
 5. Hihi, kanskje resten av deg vart so misunneleg på håret fordi det va so kvitt og fint at den tok saken i eigne hender og vips vart kroppen kvit og fornøgd.

  SvarSlett
 6. Så fint!
  Eg har stort sett sove i dag og no ventar eg på Nytt på nytt.

  SvarSlett
 7. Har du prøvd vaniljesukkeret fra Jacobs? Personlig favoritt.
  Du kan forresten aldr ha for mange bøker, bare for få bokhyller.

  SvarSlett
  Svar
  1. eller for liten leilighet...

   og nei, hvorhen får jeg kjøpt det?

   Slett
  2. Sant, så sant. Jeg, som bare bor i et 12 km rom bor mer eller mindre i en bokhaug. Men hyggelig det, på sitt finurlige vis.
   Jacobs vaniljesukker er som sukker med kvernet vaniljestang i - sånn så du vet hvordan det er. Godt, synes jeg! Veldig mye mer vaniljete (og sukkerete). Fåes i større (dyrere) butikker. Meny, Ultra, Centra og sånt. Kanskje ICA. Meny er der jeg kjøper det.Og Jacobs på Holtet. Stor, fin, dyr matbutikk. Men verdt et besøk!

   Slett