Det oppstod en feil i denne gadgeten

tirsdag 20. mars 2012

(blå)merker.

bildet er linket

lørdag morgen smalt et gammelt spøkelse inn i meg. jeg klappet sammen. nå puster jeg. samler krefter. knytter nevene. leter etter ord. snart har jeg dem. snart er de i meg.

snart flommer jeg over.

17 kommentarer:

 1. kan ikke noe for det, men blåmerker er så vakkert.

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, blåmerker er vakre. men jeg kommer aldri til å føle noen kjærlighet for de jeg hadde i ansiktet da jeg var fjorten.

   Slett
 2. Ta vare på deg sjølv, og følg dine eigne ord om at det sterke er å rekkje ut handa. Eller kva du måtte trenge no. Uansett. Sender varme tankar, og håper det går betre snart.

  <3

  SvarSlett
 3. det er bra du puster,for det er veldig viktig!

  blåmerker har jeg selv, de er fine men vonde op samme tid

  SvarSlett
 4. en god klem til deg.. Håper det går bra!

  SvarSlett
 5. Kjærlighet og klem til deg, Kjersti <3

  SvarSlett
 6. Det er veldig mye jeg synes er vakkert her i verden, men blåmerker og andre ting som viser spor av smerte gjør meg mer vondt enn godt. Jeg forstår likevel godt hva alle mener, og jeg forstår symbolet om at smerte gjør deg sterkere, og det kan jeg fint støtte opp om. Det er ikke blåmerket i seg selv som er vakkert, det er hånden, foten eller ansiktet det har merket - en kroppsdel som sier: ja, jeg har hatt det jævlig vondt, men snart går det bedre og en dag blir dette ingenting annet enn et minne om den vi en gang var.

  Det er ikke blåmerkene eller arrene eller sårene dine som er vakre, Kjersti, det er du. Jeg kan ikke sette fingeren på akkurat hva, men at du viser frem det du bærer på er jeg overbevist om at er en stor del av det.

  (jeg håper også at konvolutten jeg la i postkassa for noen dager siden nådde deg, selv om den kanskje føltes litt tyngre enn vanlig. Håper uansett ikke at det på noen måte stresser deg å få sånt i posten av fremmede, i såfall beklager jeg veldig.)

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg har ikke vært hjemme på to dager, så jeg vet ikke hva som er i postkassen min ennå, men jeg skal sjekke i morgen, jeg lover, og å få post av folk jeg ikke kjenner (selv om jeg ikke vil kalle deg en fremmed) er en velsignelse, akkurat som post fra mennesker jeg kjenner. jeg elsker å få brevpost. og nå er jeg endelig begynt å klare å svare. takk for ordene. virkelig, takk.

   Slett
  2. Åh, jeg håper du har fått det, hvis ikke er jeg redd posten har vært litt streng og tatt det, for det begynner å bli en god stund siden jeg sendte det. Men hvis det har skjedd er ikke det krise altså, det gjorde uansett godt å få sendt det ut, så kan jeg heller sende deg noe annet en annen gang.

   Slett
  3. jeg håper det kommer frem, men det var ikke i postkassen i dag, desverre. de returnerer det vel til deg dersom det ikke var nok frimerker på eller sånt? de kaster det vel ikke bare? jeg skal ønsketenke ekstra hardt, for jeg vil virkelig gjerne ha brev fra deg, og svare ordentlig, denne gangen.

   Slett
 7. jeg er tom for ord for tida, men sender mye varm stillhet i stedet:


  ..

  ..

  ....


  sånn.
  for ordens skyld: ikke klein stillhet. bare fin stillhet som varmer og gjør godt og gir ro.

  SvarSlett
 8. så mange gode ord. takk til alle. dere hjelper.

  SvarSlett
 9. du er utrolig god til å skrive. sette ord på det som er vanskelig å beskrive. klemmmm

  SvarSlett
 10. Sender så mykje varme og kjærleik som eg kan! Skulle haldt deg fast om eg kunne. Eg held deg fast i tankane og hjartet, forever and ever.

  SvarSlett
 11. jeg vet ikke hva jeg skal skrive egentlig, bortsett fra masse masse masse kjærlighet til deg. håper det går bedre etterhvert. du er sterk.

  SvarSlett