Det oppstod en feil i denne gadgeten

søndag 8. april 2012

isak.


denne lille fyren heter isak og kommer fra naturhistorisk museum i london. birte tok ham med hjem til norge, for så å overrekke ham til meg. jeg er veldig glad for å ha en ny hval å klemme! nå ligger han oppå notatbøkene mine og funderer på sånne greier som flaskenese-delfiner av tøy funderer på. isak er supermyk og får plass i lomma, så hvis jeg vil kan jeg ta ham med på eventyr, eller til butikken.

14 kommentarer:

 1. Så fin han er, og navnet passer jo perfekt! Håper du har hatt det hyggelig i selskap med Birte, Bergen og Isak den siste tiden. God påskesøndag videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg har det veldig fint i bergen. vi koser oss, alle tre. god påskesødagkveld!

   Slett
 2. Så fin!
  Eg les ei kvalbok no i påska, Moby Dick, har du lest den? Den er ganske massiv, og handlar om kvalfangst. Der finst det ganske fine kapittel om kvalar.

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg har ennå ikke lest moby dick, men jeg har den hjemme, mulig jeg begynner på den når jeg er på plass i leiligheten! håper den er så god som jeg håper.

   Slett
 3. For en fin hval! :D Også så kjekt at han passer i lomma. Jeg har også en liten kar jeg pleier å ta med ut iblant. Oppi veska eller på innerlomma.

  SvarSlett
  Svar
  1. lommehvaler - burde bli en greie, synes jeg.

   Slett
 4. Han ser verkeleg ut som ein Isak! So fin han e. Og so fin Birte e.

  SvarSlett
 5. Den var kjempefin!
  Jeg har en liten myk elefant som jeg har med meg over alt og som jeg bytter på å ha med kompisen min.Den elefanten er også kjempesøøt <3

  SvarSlett
 6. Å, så kul han er!! :-D

  SvarSlett
 7. jeg ble varm i magen av den lille videosnutten i sidemenyen din<3

  og jeg er enig med regnboge, han ser ut som en isak! fin.

  SvarSlett
 8. Hallo Isak! Glad du har fått ein ny og fin heim.
  (Videosnutten. <3)

  SvarSlett