Det oppstod en feil i denne gadgeten

fredag 7. desember 2012

syvende desember.

jeg har en tvangslidelse som er sentrert rundt utseendet mitt. dysmorfofobi (eller body dysmorphic disorder), heter den, og fører med seg utrolig mye slitsomt og vondt. et eksempel: like før jeg tok bildet ovenfor hadde jeg pirket i porene mine med nål til de begynte å blø.

7 kommentarer:

 1. Jeg husker jeg leste om dysmorfofobi i et magasin. Det høres ut som en utrolig vond og vanskelig lidelse å ha. Vi er alle til en viss grad opptatt av det ytre, men jeg klarer ikke å se for meg omfanget av BDD. Jeg håper det går bra med deg, du er jo så flott.

  SvarSlett
  Svar
  1. først; takk. jeg er glad for at du synes det. og det er vanskelig for de som ikke har det å se for seg en sykdom - slik er det nok med alle sykdommer som påvirker funksjonsevnen. det finnes en dokumentar om BDD på youtube, den heter "too ugly for love". heldigvis er ikke min like kraftig som mange andres, men jeg kjenner meg veldig igjen. veldig.

   Slett
 2. Åh, du er så flott på alle måtar, Kjersti. Og sidan eg trur dette er min første kommentar så vil eg seie at bloggen din har betydd så mykje for meg, og denne adventskalenderen, og åpenheita di. Skulle ynskje eg kunne gi deg ein skikkelig klem.

  SvarSlett
  Svar
  1. hei, elena. jeg har ikke sett navnet ditt i kommentarfeltet før, så ja, det er nok din første kommentar - takk for det! kommentarer er (faktisk) livsviktige for meg. så tusen takk. om du noensinne skulle komme til å se meg på gaten eller ende opp i samme rom som meg tar jeg gjerne imot en klem.

   Slett
 3. Du har den fineste adventskalenderen jeg har sett i år. Åpenhet og ærlighet er så herlig, jeg setter veldig pris på alt du deler med oss. Du er fin, Kjersti. Både utenpå og inni.

  SvarSlett